english       română      
AER Asociatia editorilor din romania

Înscrieri la prima ediție Bookfest Iași
Asociația Editorilor din România are plăcerea să invite toți expozanții interesați la prima ediție a Salonului de Carte BOOKFEST Iași, care va avea loc în perioada 25 – 27 octombrie.

S-au deschis înscrierile la Bookfest Cluj-Napoca - ediția a II-a

Asociația Editorilor din România are plăcerea să invite toți expozanții interesați la cea de-a doua ediție a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, care va avea loc în perioada 03 – 06 octombrie 2013.

Expunere cărți în standul României la Leipziger Buchmesse

În perioada 14 – 17 martie se va desfășura Târgul Internațional de Carte de la Leipzig, eveniment în cadrul căruia Ministerul Culturii va organiza standul național al României.

Expunere cărți în standul României la London Book Fair 2013
În perioada 15 – 17 aprilie, Institutul Cultural Român organizeaza standul Romaniei la London Book Fair.

S-au deschis înscrierile pentru cea de-a doua ediție Bookfest Timișoara

Asociația Editorilor din România are plăcerea să anunțe că în perioada 14 - 17 martie 2013 va avea loc cea de-a II-a ediție a Salonului de carte Bookfest Timișoara.

Noua conducere a Asociației Editorilor din România
Adunarea Generală a Asociației Editorilor din România, care a avut loc luni, 04 februarie, a ales conducerea Asociației pentru următorii trei ani.

Sprijin european pentru proiectele de traduceri literare

Punctul de Contact Cultural al Romaniei ne informeaza ca editurile sau grupurile de edituri, publice sau private, pot depune proiecte in cadrul componentei 1.2.2 - Proiecte de traducere literara a Programului Cultura 2007-2013, pana la data limita de 6 februarie 2013.

S-au deschis înscrierile pentru Bookfest de Crăciun!
Asociația Editorilor din România are plăcerea să vă invite în perioada 15 – 23 decembrie 2012 la prima ediție a Salonului de Carte și Cadouri Bookfest de Crăciun.

Evenimentul, care se va desfășura sub egida Federației Editorilor din România, este organizat în parteneriat cu Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și Biblioteca Națională a României.

Personalități de prim rang, cinema de artă si reduceri substanțiale la prima editie a Bookfest Cluj-Napoca
  •        Doamna viceprimar Anna Horvath va deschide Bookfest Cluj-Napoca

Salonul de Carte Bookfest, se va deschide vineri, 19 octombrie, la ora 12:00, printr-o ceremonie oficiată de doamna Anna Horvath, viceprimar al Municipiului Cluj-Napoca. Între 19-21 octombrie, Centrul de Cultură Urbană Casino va fi gazdă unor personalități de prim rang. Vineri, la ora 17:30, Adrian Papahagi lansează volumul ABC-Darul creștin-democrației, avându-l ca invitat pe Horia-Roman Patapievici. Sâmbătă, 20 octombrie, începând cu ora 12:00, cititorii clujeni sunt invitați să se întâlnească cu Andrei Pleșu, pentru o discuție deschisă, urmată de o sesiune de autografe. Tot sâmbătă, la ora 18:00, reputatul economist și consilier al guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, își lansează volumele Politica monetară, În apărarea piețelor și Jaful vs. Dreptul de a nu minți.

S-au deschis înscrierile la Bookfest Cluj-Napoca - prima ediție
Asociația Editorilor din România are plăcerea să vă invite în perioada 19-21 octombrie 2012 la o ediție itinerantă a Salonului de carte Bookfest la Cluj-Napoca.

Evenimentul, care se va desfășura sub egida Federației Editorilor din România, este organizat împreună cu Consiliul Local Cluj-Napoca și se va desfășura în cazinoul din Parcul Central din Cluj-Napoca.

Next

 
 

 Bookfest
                                                               Copyright © 2011 by AER - Asociația Editorilor din România